26.05 tot 23.06.2024

Olympian Beweegchallenge

Door Economisch Huis Oostende vzw

Tijdens de Week van Ondernemend Oostende lieten de Oostendse ondernemers al zien hoe sportief ze zijn. Zijn jullie klaar voor een nieuwe uitdaging? Loop, fiets, roei, ... met jouw team 1500 km in één maand tijd en maak kans op één van de vele prijzen!

Deze zomer gaan de Olympische Spelen in Parijs door. Omdat we tijdens de Week van Ondernemend Oostende al zagen hoe straf onze ondernemers zijn, hebben we een nieuwe challenge van olympisch formaat voor jullie klaar! Het doel? 1500 kilometer door Frankrijk in team afleggen! Frankrijk denk je? Ja, virtueel dan! 😉
Breng jij met jouw team de olympische vlam naar de eindbestemming?
Ready? Set! GO! 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Elke onderneming kan een team samenstellen van maximaal 6 personen. 
Heb je een kleine onderneming met minder personeelsleden? Geen probleem! Je mag gerust de krachten bundelen met een collega-ondernemer.
Wil je meerdere teams met jouw bedrijf inschrijven? Des te beter: hoe meer zielen, hoe meer vreugde! 

Op een virtueel platform kan je alles meevolgen. 

Hoelang duurt de challenge?

De challenge gaat door tussen maandag 27 mei en zondag 23 juni. Je hebt dus een maand de tijd om het doel te bereiken. Zijn jullie topatleten en bereiken jullie het doel al sneller? Doe zeker verder! Hoe meer kilometers, hoe meer kans op een prijs. 
De week erna volgt de prijsuitreiking!

Hoe raak ik aan 1500 km in een maand tijd?

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! De 1500 km dient in team afgelegd te worden. Het ene teamlid kan bijvoorbeeld meer afstand afleggen dan de andere. Hoe je deze afstand aflegt, maakt niet uit zolang het maar een manier is om kilometers af te leggen.
Fiets je naar het werk, ga ja 's avonds voetballen, roei je liever of ga je eerder eens gaan lopen voor of na een werkdag? Het kan allemaal!

Hoe wordt de afstand geregistreerd?

Na de inschrijvingsperiode, krijgen alle teamleden een unieke login voor het virtuele platform van ons. Via je smartwatch of smartphone kan je dan al je kilometers bijhouden. Vergeet bij inschrijving dus zeker niet de e-mailadressen van alle teamleden te noteren.

Wat valt er te winnen?

Euh, in elk geval al een een klaargestoomde summer body! 💪
Daarnaast zijn er ook teambuildingactiviteiten, sportcheques en sportpakketten te winnen. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de tussenstanden?

Gedurende de hele maand kan je alles opvolgen via het virtuele platform. Welke afstand heb je persoonlijk afgelegd, hoeveel km heeft je team al afgelegd, waar staan de andere teams in het klassement, foto's van jouw team, etc. 

In samenwerking met

Dit is een project in samenwerking met Stad Oostende.
Wist je dat het Stadspersoneel ook zal deelnemen aan de challenge? Op het virtueel platform zal je ook hun vooruitgang tijdens de challenge kunnen zien. Een extra challenge dus: Behaalt Ondernemend Oostende het doel sneller dan Stad Oostende?  Details

Datum en tijdstip
27 mei 2024 - 00:05
tot 23 juni 2024 - 23:55
Locatie
Oostende