21.09 2023
Oostende

Open Coffee BLCN Design

-
Afgelopen event
Door Economisch Huis Oostende vzw
Netwerken

Wil je als ondernemer nieuwe contacten leggen of je collega-ondernemers wat beter leren kennen? Kom naar de Open Coffee netwerkevenementen!

Als Oostendse ondernemer kan je rekenen op het Economisch Huis Oostende als jouw rots in de branding. We beseffen als geen ander dat netwerking voor jou als ondernemer een essentieel onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom organiseren we samen met enkele partners het Open Coffee netwerk.
 
Wat mag je verwachten?
  • Een informeel netwerk met steeds een 30-tal aanwezige collega-ondernemers uit de Oostendse regio
  • Een unieke locatie met een inspirerende gastheer of -vrouw
  • Een korte speeddating opdat je snel de volledige groep leert kennen en zo jouw ideale                                  gesprekspartners kunt bepalen
  • Een vroege start (8u) en stipt einde (10u) om zo jouw werkdag maximaal te vrijwaren

Wil je op een aangename manier professionele relaties leggen en onderhouden? Schrijf je dan in voor de Open Coffee netwerksessie. Het aantal aanwezigen is beperkt, we hanteren het first come, first served principe. Inschrijven kan via onderstaand formulier. We kijken er naar uit om ook jou te mogen ontvangen!

Programma:

Meer weten over het belang en de meerwaarde van Interior Design binnen uw onderneming of handelszaak? Inzetten op beleving, flow en ROI zijn essentieel. Tijdens een toelichting van de activiteiten en een rondleiding in BLCN Design krijg je alle info. 

Met dank aan onze partners:

Deze Open Coffee is volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Details

Datum en tijdstip
21 september 2023 - 08:00
tot 10:00
Locatie
BLCN design Consultants Leopold III-Laan 3C-3E
8400 Oostende